APP
Vi har fått vår egen Gulsetcup-app, med kart, infoen under, samt alle kampene. Denne må du laste ned. Her kan du inn og merke av dine favorittlag, så har du full oversikt på egen telefon.  Last ned til iPhone eller  til Android

KART
På nettsiden og i appen finner du kart over hele området med parkering, kiosker, osv og et banekart med navn på hver enkelt bane.

PARKERING
Parkering koster kr. 50, vipps gjerne litt før dere ankommer til 15776, om ikke ber vi dere om å ha med kontanter (da helst 50-lapp til parkering). Det blir mye biler så vi håper å gjøre dette litt effektivt og unngå kø. Parker tett slik at alle får plass. Det er umulig å holde oversikt over hvem som har hvilke roller, vi har derfor bestemt alle som kommer med bil må betale. Parker kun på oppmerkede felter, parkering langs gatene kan føre til bøter og borttauing.

GULSET STREET FOOD
Det serveres masse forskjellig denne dagen – alt fra påsmurte baguetter, pølse-i-brød og hamburgere, til popcorn, slush og sukkerspinn. Men en ting må nevnes helt spesielt og det er nyoppstartede Gulset Street Food, disse har sin egen restaurant oppe i hovedetasjen på klubbhuset. Her kan du få kjøpt mat fra hjemlandene til noen av våre spillere. Vi har fått prøvesmake, det var fantastisk godt og alt ble revet vekk. Her er det bare å glede seg!

STANDOMRÅDE
I øvre del av området har vi i år et eget standområde. Her kommer Beha sport og selger diverse sportsutstyr til en god pris. Du verden vitensenter tar turen og tilbyr et par oppgaver, en som krever at hele laget samarbeider. Også kommer Cup partner med noen trikseballer og setter opp en bane hvor man kan prøve seg på boblefotball. Ta turen oppom!

AMMING OG SMÅBARN
I tredje etasje på klubbhuset har vi en loftsstue som er dedikert til amming og småbarn som trenger en pause fra aktivt cupliv. Ta turen opp for litt ro hvis behov!

KAMPER
Kampene varer 20 min. Alle kamper har felles start og slutt, på signal fra speaker. Husk å være klare noen min før din kamp starter – så slipper dere å miste spilletid til deres kamp. Kampoppsettet er sendt ut, dobbeltsjekk gjerne, det har vært noen små korreksjoner i løpet av uka!

Husk Fair-play. Vi er samlet denne dagen for å ha det hyggelig sammen – store og små. Vi gjør derfor følgende på cupen: Dersom dere vet at motstanderlaget er veldig mye bedre enn dere – så si ifra til motstanderlaget (trenerne). 
Dere blir da enige om å få ha en ekstra spiller utpå banen, eller om de har en mindre. Dette kan bidra til at begge lag får en hyggeligere kamperfaring.

PREMIER
Premier blir delt ut på følgende måte: Lagene møter opp ved sponsorvegg og får utdelt pokal. NB: Dette styrer lagene selv. Men det må gjøres i tidsrommet 11.00 – 16.00.

I tillegg tilbyr Odd billetter til kamp hjemme mot Hamkam 17. sep. Promokoden "gulset" gir  gratis inngang for barn under 18 år og 50 kr for billetten for voksne på O’Learys-tribunen.

DOMMERE
Vi er så heldig at våre ungdommer har sagt ja til å dømme på cupen. De har alle gjennomgått et kurs og ser frem til oppgaven. Dommeryrket er ikke lett, men vi håper at dette kan gi mersmak for disse spillerne. Vi vil derfor minne på at dette er barnefotball, vi teller ikke resultat og dommeren sin viktigste oppgave er å veilede. Her må vi som voksne gå foran og vise barna fotballglede :)

Da skal det meste være klart, vi gleder oss!
Mvh  Cupgruppa og resten av Gulset Fotball, som virkelig står på denne dagen for å få det til!