– Kampene varer 20 min. Alle kamper har felles start og slutt, på signal fra speaker. Husk å være klare noen min før din kamp starter – så slipper dere å miste spilletid til deres kamp.

– Husk Fair-play. Vi er samlet denne dagen for å ha det hyggelig sammen – store og små. Vi gjør derfor følgende på cupen: Dersom dere vet at motstanderlaget er veldig mye bedre enn dere – så si ifra til motstanderlaget (trenerne)

Dere blir da enige om å få ha en ekstra spiller utpå banen, eller om de har en mindre. Dette kan bidra til at begge lag får en hyggeligere kamperfaring.

– Premier blir delt ut på følgende måte: Lagene møter opp ved sponsorvegg og får utdelt pokal. NB: Dette styrer lagene selv. Men det gjøres i tidsrommet 11.30 – 16.00.

– Parkering koster kr. 50, vi ber dere om å ha med kontanter (da helst 50-lapp til parkering). Vi har også VIPPS på nr 15776 (både til parkering og hele arrangementet)

– Det serveres masse forskjellig denne dagen – alt fra påsmurte baguetter, pølse-i-brød, hamburgere og sukkerspinn, til vår egen pizza-restaurant oppe i hovedetasjen på klubbhuset!

Dere er hjertelig velkomne til Gulsetcup, lørdag 10.september!!

VI GLEDER OSS!!

Mvh

Henrik Landsverk, Kristian Wiig, Gry Nordang, Iver Honningdal Nilsen, Mette Olsen Hassan, Monica Lilja, Hilde Sannes Holløkken, Jonathan Bjerk og Ingun Aakre (og resten av Gulset Fotball, som virkelig står på denne dagen for å få det til!!!)