Dager
0 0 0 0
0 0 0 0
0 0 0 0
Timer
0 0 0 0
0 0 0 0
Minutter
0 0 0 0
0 0 0 0
Sekunder
0 0 0 0
0 0 0 0

GULSETCUP ER AVLYST

..

Meld på dommer Rediger din påmelding

Hei alle påmeldte lag til Gulsetcup 2021!

Vi har i det lengste håpet å kunne arrangere cup i høst, men vi klarer dessverre ikke se hvordan vi skal få det til med dagens regler og kohorter på to hundre personer. Vi er svært opptatt av å levere en god og lik opplevelse for alle, med alt det innholdet vi mener tilhører vår cup. Vi synes ikke scenarioer hvor foreldre kun kan følge et barn, hvor søsken må bli igjen hjemme, hvor en gruppe får tilbud om fersk pizza, sukkerspinn og sitteplass innendørs mens en annen gruppe blir stående ute med en lunka wienerpølse, hvor pokalene blir levert i en bærepose til lagleder eller kamper som kommer så tett at man mister oversikt, energi og spilleglede.

Vi har ventet og ventet på trinn fire i gjenåpningen, men nå kan vi dessverre ikke vente lenger. Vi ønsker også å kunne gi alle dere som skal planlegge for deres lag litt forutsigbarhet ved å avlyse nå. Smittekurvene både nasjonalt og lokalt gir oss heller ikke håp om at trinn fire er rett rundt hjørne.

Målet vårt med Gulsetcup er at det skal være like gøy å være tilstede, uavhengig av om du er deltaker, søsken foresatt eller annen familie. I år hadde vi planlagt vår egen lille matfestival kalt Gulset streetfood, hvor dere ville få oppleve mat fra land våre spillere og dere foreldre har opphav fra. Dette er en av flere ting vi gleder oss til å kunne få gjennomføre neste år! Drømmen er en happening for hele familien, i trygge rammer uten at vi må tenke på korona.

Vi håper på forståelse og håper virkelig dere gir oss en ny sjans i 2022!

Med vennlig hilsen Gulset IF Fotball cupgruppe.BLI MED PÅ HØSTENS KOSELIGSTE CUP!

Nå har vi arrangert høstcup flere år på rad med stor suksess. Vi klinker til i år igjen og håper ditt lag blir med! Alle lag i aldersgruppen 6 til 12 år er hjertelig velkommen til spill på 3er, 5er og 7er baner. Alle lag får minimum tre kamper.

Det deles ut premie til alle spillere, og best av alt, påmeldingen er helt gratis. Cupen gjennomføres etter NFF sine standard regler for spill på små baner.

Kontakt:
Generell info:
Henrik Landsverk - henriklandsverk@hotmail.com

Kamper:
Ingun Aakre -
aakreingun@gmail.com

Dere er hjertelig velkomne til Gulsetcup, lørdag 18.september!!

VI GLEDER OSS!!

Påmeldte lag

Are you interested in the teams that have registered to the tournament?

0
Registered teams

Dommer

Hjelp oss ved å være dommer under turneringen!

Registrer deg som dommer Rediger påmeldingen

Evaluering

Dette er resultatet av en evaluering av turneringen vår som ble gjennomført i løpet av juni 2020

Veldig godt arrangement. Lite ventetid mellom kamper. Fint med maskotten og A-lagsspillere som tar seg tid til de mindre. Det betyr mye. Vi kom fra Teie for å møte litt andre lag enn de vi møter hjemme i hverdagen. Gutta synes det var moro å spille mot Odd i tillegg.
Flott arrangement. Bra med parkering og slikt. Og kiosk.
21 svar

Følg favorittene dine

Last ned appen vår til telefonen din, så hjelper vi deg med å holde orden på alt under turneringen!

App Store Last ned fra App Store Google Play Last ned fra Google Play